Lövblås & lövsug

Lövblåsen och lövsugen är många tomtägares bästa vän under höst- och vårstädningen. Med en lövblås slipper du gå hukad över krattan och jobbet blir så mycket smidigare och roligare.

Lövblåsare finns i många olika modeller och storlekar. För de mindre tomterna räcker det med en handhållen lövblås, och för de stora tomterna har vi även ryggburna. Det finns även kombinerade lövblås och lövsug för att göra jobbet än smidigare. Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig att hitta rätt modell.

En lövblås hjälper dig att hålla gräsmattan, altanen och uppfarten, ja hela trädgården ren från löv och annat som blåst in på tomten. En kraftig lövblås kan till och med användas på vintern om snön inte är för blöt.

Även om du kan behöva en kratta i din redskapsuppsättning kommer den antagligen användas mycket sällan. Med en lövblås kommer det troligtvis kännas mycket roligare att gå ut och ta hand om löven.  Förutom att du inte behöver slita ut dig med krattan kommer arbetet gå betydligt snabbare. Om man är ute efter de mest kraftfulla maskinerna bör man kolla så att man har en tillräcklig säkring i huset eftersom de starkaste går upp till 3000 watt. Då är utblåset så pass starkt att även småsten kan blåsas bort.

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om lövblåsar eller lövsugar.

 

Batteridrivet med bensinkraft

En batteridriven lövblås kan vara lika kraftig som en bensindriven. Husqvarnas batteriblåsare drivs nämligen av mycket innovativ batteriteknik. Förutom att du får en mycket kraftfull blåsare får du även en låg bullernivå. Detta gör att blåsarna vi säljer är branschledande.

Ett smartare miljöval

I Husqvarnas bensindrivna lövblåsar används X-TORQ®-motorn som minskar mängden farliga utsläpp med upp till 75%. Motorn är dessutom upp till 20% bränsleeffektivare än andra modeller som inte har X-TORQ®.